E-learning online KRESZ tanfolyam – Kiegészítő anyagok web regisztrációja

Kiegészítő web regisztráció

Kategória:

Leírás

Akkreditált képzés!

NKH által akkreditált e-learning képzés. Magyarországon egyedüliként az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik akkreditált e-learning tananyagokkal. Az elméleti e-learning tananyagok és az e-Titán keretrendszer 2012 januárjában kapta meg az akkreditációt.

Csak ebben a képzési rendszerben nem kell tantermi oktatásra járni, és lehet otthonról elvégezni az e-learning “KRESZ” tanfolyamot. A rendszer felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára.

Egy hatékony és korszerű webes távoktatási módszer, mely elektronikus, digitális úton közvetíti a tartalmakat. Belépés csak egyedi kóddal. A tan- és ismeretanyaga a legújabb multimédiás elemeket, interaktív animációkat, szituációs gyakorlatokat tartalmazza.

Az anyagrészek végén ellenőrző teszttel mérhető le a megszerzett tudás. Sikeresen elvégzett modulok után lehet új anyagrészt kezdeni. Az e-learning tanfolyam elvégzéséről igazolást kap a résztvevő.

A hozzáférési idő az az időszak, amely alatt a tanuló igénybe veheti az eduKRESZ tananyagokat. Ezt két számmal, napban és órában adjuk meg.

  • A napok száma azt jelzi, hogy az első tananyag indítástól számítva ennyi napig érhető el a tananyag.
  • Az órák száma azt jelzi, hogy a tanuló összesen ennyi időt tölthet a tananyagban.

Amennyiben a hozzáférési idő lejár, akkor póthozzáférés vásárolható.

A „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez előírt alapfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezni.

Szükség lesz még az érvényes személyi igazolványra, valamint lakcímkártya (külföldi állampolgár esetén magyarországi tartózkodási engedély), amelyet szkennelés vagy lefényképezés után a Jelentkezés és fájlfeltöltés részben tudsz feltölteni.

Vállalási szerződés részünkről e-learning tanulóknak (pdf)