E-learning online KRESZ tanfolyam – Web regisztráció

50 000 Ft

Web regisztráció

Kategória:

Leírás

Akkreditált képzés!

NKH által akkreditált e-learning képzés. Magyarországon egyedüliként az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik akkreditált e-learning tananyagokkal. Az elméleti e-learning tananyagok és az e-Titán keretrendszer 2012 januárjában kapta meg az akkreditációt.

Csak ebben a képzési rendszerben nem kell tantermi oktatásra járni, és lehet otthonról elvégezni az e-learning “KRESZ” tanfolyamot. A rendszer felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára.

Egy hatékony és korszerű webes távoktatási módszer, mely elektronikus, digitális úton közvetíti a tartalmakat. Belépés csak egyedi kóddal. A tan- és ismeretanyaga a legújabb multimédiás elemeket, interaktív animációkat, szituációs gyakorlatokat tartalmazza.

Az anyagrészek végén ellenőrző teszttel mérhető le a megszerzett tudás. Sikeresen elvégzett modulok után lehet új anyagrészt kezdeni. Az e-learning tanfolyam elvégzéséről igazolást kap a résztvevő.

A hozzáférési idő az az időszak, amely alatt a tanuló igénybe veheti az eduKRESZ tananyagokat. Ezt két számmal, napban és órában adjuk meg.

  • A napok száma azt jelzi, hogy az első tananyag indítástól számítva ennyi napig érhető el a tananyag.
  • Az órák száma azt jelzi, hogy a tanuló összesen ennyi időt tölthet a tananyagban.

Amennyiben a hozzáférési idő lejár, akkor póthozzáférés vásárolható.

A „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez előírt alapfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezni.

Szükség lesz még az érvényes személyi igazolványra, valamint lakcímkártya (külföldi állampolgár esetén magyarországi tartózkodási engedély), amelyet szkennelés vagy lefényképezés után a Jelentkezés és fájlfeltöltés részben tudsz feltölteni.

Vállalási szerződés részünkről e-learning tanulóknak (pdf, frissítve 2024.01.01.)

Igen, mivel az eduKRESZ által biztosított „B” kategóriás hatósági e-learning tanfolyam is maradéktalanul megfelel az ezzel kapcsolatos jogszabályi előírásoknak. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges űrlap

Igen, mivel az eduKRESZ által biztosított „B” kategóriás hatósági e-learning tanfolyam is maradéktalanul megfelel az ezzel kapcsolatos jogszabályi előírásoknak. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges űrlap

A vizsgakérdések tesztek formájában a távoktatási formát választó tanulók esetében a tananyag részét képezik.

Nem, mivel a gyakorló tesztek az ő esetükben a tananyag részét képezik.

Az oktatóanyagok és a hatósági vizsgafelkészítő gyakorló tesztek asztali számítógépen, laptopon és mobil eszközökön is (célszerűen nagyobb kijelző méretű és felbontású tableten) megjeleníthetőek, csak stabil internetkapcsolat és internetes böngésző kell hozzájuk.

A gyakorló tesztek asztali számítógépen, laptopon és mobil eszközökön (célszerűen nagyobb kijelző méretű és felbontású tableten) is megjeleníthetőek, csak stabil internetkapcsolat és internetes böngésző kell hozzájuk.

A tanuló bárhol és bármikor hozzáfér a tananyaghoz, csak számítógép és internetelérés kérdése az egész.
Nem kell órákat utaznia a tanfolyam helyszínére, ezzel időt és energiát takarít meg, sőt, akár külföldről is tanulhat. (A személyes megjelenés csak a hatósági elméleti vizsgán szükséges.)
A tanuló saját ritmusában haladhat, tanulási idejét saját maga osztja be, mégis szabályozott az előrehaladása és tudásáról folyamatos visszajelzést is kap.