|

Vidéken újraindulnak a közlekedési vizsgák

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium engedélyével 2020. május 6-tól Budapest és Pest megye kivételével újraindulhatnak az országban a közlekedési vizsgák és utánképzések. Az első vizsgákat a jövő hétre szervezhetik meg.

Budapest és Pest megye kivételével a mai nappal vidéki vizsgaidőpontokat újra lehet igényelni, az első vizsgákat a jövő hétre szervezhetik meg. Az egyes helyszíneken kizárólag azok tehetnek vizsgát, akik életvitelszerűen is az adott településen, megyében élnek, a budapesti és Pest megyei lakosok ebből a célból sem utazhatnak az ország másik részébe.

A Vizsgaközpont csak azokat a vizsgákat és utánképzéseket szervezi meg, amelyek helyszínén járványügyi szempontból biztonságos körülményeket tud teremteni.

A részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés – maszk és kesztyű – viselése.
A társaság a veszélyhelyzetre tekintettel, a fertőzési kockázatok mérséklése érdekében rugalmasan kezeli az akár a vizsga napján beérkező lemondásokat is, és ilyen esetben ingyenesen biztosít új időpontot.
A Vizsgaközpont az óvintézkedések részeként korlátozni fogja a résztvevők számát is, ami a várakozási idő növekedéséhez vezethet.
A társaság vidéki ügyfélszolgálati irodáiban a járványügyi előírások betartásával ismét lehetőség nyílik a személyes ügyintézésre.

________

Nálunk is elérhető:

Online KRESZ tanfolyam információ →

____
További hasznos infók

Kérdésed van?
Vedd fel velünk a kapcsolatot, segítségedre leszünk!
Mobil: 06 30 6 326 375   (H-P 10:00-16:00)
E-mail: no1suli@no1suli.hu

Még több olvasnivaló